Web Analytics Made Easy - Statcounter

اما در اینجا می‌خواهیم گزینه خرید جک j4 را با گزینه خرید دنا مقایسه کنیم و ببینیم که ایرانی‌ها با خرید کدام یک از این خودروها به یک سدان مناسب می‌رسند.

جک J4 خودروی با ظاهر ساده و آپشن های فراوان

 تقریباً تمامی کسانی که برای خرید جک J4 اقدام می‌کنند معتقدند که این خودرو از نمای دور خودروی ساده و معمولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت جک و شرکت کرمان موتور برای متفاوت نشان دادن این خودرو تغییراتی در قسمت چراغ و همچنین در بغل خودرو به وجود آورده است که کمی عضلانی‌تر نشان داده شود. اما حقیقتا یک خودروی ساده با طراحی روز دنیا است که برای افراد شیک و ساده پسند انتخاب خوبی به شما می‌آید.

 یکی از نقاط قوت جک J4 که در این انتخاب به شما کمک می‌کند، استفاده از آپشن‎های مختلف در این خودرو است. در حقیقت آپشن‎های این خودرو در حدی هستند که شما ممکن است انتظار یک خودروی مدرن را از آن داشته باشید. استفاده از سیستم ترمز ضد قفل به همراه سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، وجود فرمان هیدرولیک و دکمه کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان، استفاده از آینه‌های برقی و صندلی‌های برقی و همچنین سنسور دنده عقب و کروز کنترل از دیگر ویژگی‌های این خودرو است.

دنا برمبنای پلت‌فرم سمند با امکانات بهتر و بیشتر

 در طرف مقابل خودروی دنا وجود دارد که هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ امکانات پیشرفت قابل توجهی نسبت به سمندهای معمولی دارد. این خودرو را می‌توان با کیفیت‌ترین خودروی داخلی معرفی کرد که طراحی بدنه آن جذاب‌تر است و فضای داخل کابین هم مناسب است. در کنار امکانات رفاهی مناسب، وجود یک پیشرانه قوی باعث شده که دنا به راحتی بتوانند در بازار خرید و فروش جک j4 مشتری پیدا کند.

 اما امکانات رفاهی و آپشن های دنا هم قابل توجه هستند. در این خودروی ایرانی از کیسه هوا برای راننده و سرنشین و همچنین سیستم ترمز ضد قفل و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز استفاده شده است. فرمان این خودروها هیدرولیکی است و از سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک بهره می‌برد. در دنا امکان جابجایی صندلی‌های راننده و سرنشین جلو به صورت کاملاً برقی وجود دارد، از شیشه‌های سولار استفاده شده است و دارای سیستم رهیاب برای کنترل رانندگی است.

رانندگی با کدام یک راحت‌تر است؟

 بررسی مشخصات فنی دو خودرو نشان می‌دهد که حجم موتور دنا بیشتر است و از یک موتور با حجم 1.7 لیتر بهره می‌برد. این در حالی است که موتور استفاده شده در جک دارای حجم ۱۴۹۹ سی سی است که قادر به تولید حداکثر قدرت ۱۳۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۴۶ نیوتن متر است. از این لحاظ می‌توان خودروی وطنی را گزینه مناسب‌تر و قوی‌تر معرفی کرد. در خودروی جک از یک گیربکس پیشرفته اتوماتیک CVT استفاده شده است که نیروی موتور را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد. این در حالی است که در دنا از یک گیربکس ۵ دنده دستی آن هم از نوع دیفرانسیل جلو استفاده شده است. از این لحاظ می‌توان ادعا کرد که جک J4 یک خودروی پیشرفته‌تر و امروزی‌تر است.

یکی از بزرگترین برتری‌های خودروی دنا این است که سیستم ترمز آن هم در جلو و هم در عقب از نوع دیسکی است. این در حالی است که در خودروی جک شاهد استفاده از سیستم ترمز کاسه‌ای برای چرخ عقب هستیم و این می‌تواند در خرید و فروش جک J4 تأثیر منفی بگذارد. اما یکی از برتری‌های جک، مصرف سوخت پایین است. این خودرو در حالت ترکیبی 6.2 لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر می‌سوزاند. این در حالی است که برای دنا مصرف سوختی در حدود 8 لیتر برای هر ۱۰۰ کیلومتر ثبت شده است که بسیار بالاتر است.

مقایسه قیمت دو خودرو

 سری به سایت دیوار می‌زنیم به دنبال خودروهای صفر و کارکرده از دو مدل هستیم تا ببینیم که تغییرات آنها به چه صورت است. در بررسی بازار مشخص می‌شود که قیمت جک j4  به صورت صفر بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون تومان متغیر است. برای مدل‌های پایین‌تر هم قیمت‌هایی مانند ۱۱۰ و ۱۲۰ میلیون تومان گفته می‌شود. این در حالی است که قیمت دنا در بازار در حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان است.

 

 

منبع : ویرلن

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو خودرو چینی خرید و فروش خودرو خودرو سدان جک J4 دنا پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن

شاسی‌بلند جدید آواتر ۱۱ امروز در نمایشگاه خودرو پکن معرفی شد. این خودرو که اولین محصول برند آواتر شناخته می‌شود، توسط نادر فقیه‌زاده، طراح سابق بی‌ام‌و طراحی شده است.

به گزارش خبر آنلاین، آخرین مدل معرفی شده از آواتر در چهار مدل ارائه می‌شود که از ۴۱۵۰۰ تا ۵۳۹۰۰ دلار (معادل دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) متغیر است. خودروی اصلاح شده به جای تغییرات اساسی، بر اصلاحات تمرکز دارد.

همانطور که ماه گذشته در آواتر ۱۲ معرفی شد، آواتر ۱۱ اکنون با رنگ طلایی فلورسنت عرضه می‌شود. این رنگ از رنگ‌دانه‌های متغیر استفاده می‌کند که رنگ‌ها را در زوایای خاص تغییر می‌دهد. بر اساس پلت فرم EP ۱، آواتر ۱۱ دارای گزینه‌های تک موتوره یا دو موتوره و انتخاب برد ۵۸۰ کیلومتر تا ۷۳۰ کیلومتر است.

پیشرانه DriveONE هواوی، موتور‌های تک یا دوگانه را با قدرت ۳۰۸ تا ۵۷۰ اسب بخار و گشتاور ۳۷۰ تا ۶۵۰ نیوتن متر ارائه می‌کند. شتاب‌گیری صفر تا صد این خودرو از ۳٫۹تا ۶٫۶ ثانیه متغیر است. گزینه‌های باتری شامل ۹۰ یا ۱۱۶ کیلووات ساعت با شارژ سریع ۷۵۰ ولت هستند.

فضای داخلی اکنون دارای طرح رنگ بنفش/سفید است. تزئینات طلایی نیز برای مطابقت با رنگ طلایی فلورسنت جدید وجود دارند. صفحه‌نمایش مرکزی ۱۵٫۶ اینچی از قابلیت تقسیم صفحه پشتیبانی می‌کند و ناوبری، بازی‌ها و فیلم‌ها را نمایش می‌دهد. نمایشگر کیلومترشمار ۱۰٫۲۵ اینچی نیز در آواتر ۱۱ وجود دارد. همه مدل‌های آواتر ۱۱ مدل ۲۰۲۴ اکنون دارای سیستم صوتی Meridian با ۲۵ بلندگو هستند.

صندلی‌های مدل قبلی آواتر ۱۱ باعث ناراحتی برخی از افراد در طول سفر‌های طولانی‌تر می‌شد. با این حال، مدل ۲۰۲۴ دارای چرم نرم‌تر بوده و مشکلات قبلی را از بین برده است. علاوه بر این، تمامی نسخه‌های این خودرو به صندلی‌های جلویی با جاذبه صفر مجهز شده‌اند، در حالی که صندلی‌های عقب سردکن و گرمکن را برای سواری مجلل‌تر فراهم می‌کنند.

جدیدترین مدل‌های آواتر ۱۱ دارای سیستم پیشگیری از برخورد همه‌جانبه هستند. هنگام حرکت بین سرعت ۳۰ تا ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت، سیستم پیشگیری از برخورد با موانع جانبی (LOCP)، با هدایت خودرو به خط اصلی خود در صورت شناسایی مانع به راننده کمک می‌کند. این امر از برخورد در هنگام تغییر لاین جلوگیری می‌کند.

آواتر در سال ۲۰۱۸ توسط Changan New Energy و نیو تأسیس شد. نیو بعداً کناره‌گیری کرد و CATL جایگزین آن شد که اکنون ۱۷ درصد از شرکت را در اختیار دارد. چانگان ۴۰ درصد از سهام را در اختیار دارد و هواوی تامین کننده اصلی آن است.

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس